ΕΝΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ...



Ιπτάμενο αντικείμενο άγνωστης ταυτότητας και προέλευσης σκότωσε διερχόμενο οδηγό στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών.
Το μεταλλικό πιθανώς αντικείμενο, το μήκος του οποίου δεν πρέπει να ξεπερνούσε τα 30 εκατοστά, έπεσε με μεγάλη ταχύτητα με φορά από ψηλά στο παρμπρίζ του οχήματος ενώ αυτό κινούνταν και τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι τον 47χρονο οδηγό του, βγήκε από το πίσω πλαϊνό τζάμι κι... εξαφανίστηκε
Το δυστύχημα συνέβη την Πέμπτη 9 Ιουλίου, μεταξύ 15.30-15.45, στο 15ο χιλιόμετρο του δρόμου, στα όρια της Τροχαίας Θέρμης Θεσσαλονίκης.
Ο 47χρονος άντρας οδηγούσε ένα τζιπ Daihatsu Feroza, χρώματος γκρι, όταν ξαφνικά έπεσε από το πουθενά πάνω του ένα μεταλλικό αντικείμενο. Προκάλεσε μία τρύπα στο παρμπρίζ, του διέλυσε κυριολεκτικά την αριστερή πλευρά του προσώπου και βγήκε από το πίσω παράθυρο. Ομως, ο οδηγός είχε προλάβει να ανάψει τα alarm και να τραβήξει ελαφρά χειρόφρενο, κάτι που προβληματίζει.
Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το τμήμα του εγκεφάλου που ελέγχει τις ζωτικές του λειτουργίες είχε μείνει ανέπαφο, όμως εκείνο που ρύθμιζε την εγκεφαλική λειτουργία είχε καταστραφεί και δεν θα επανερχόταν.

πηγή: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=8470&pubid=4822858

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις