Μυστικές Υπόγειες Βάσεις : Ρωσία , Αμερική




Για ποιο λόγο φτιάχνουν η Ρωσία και η Αμερική μυστικές υπόγειες βάσεις ; Μήπως για να προετοιμαστούν για κάποια επερχόμενη καταστροφή;
Στις 30 Δεκεμβρίου του 2010 100 τόνοι ψαριών ξεβράστηκαν νεκρά στ Rio De Janeiro στη Βραζιλία, , τον Ιανουάριο του 2011 εκατοντάδες πουλιά βρέθηκαν νεκρά στο Kentucky των ΗΠΑ, 3 Ιανουαρίου 5.000 πουλιά έπεσαν νεκρά από τον ουρανό του Arkansas των ΗΠΑ, 4 Ιανουαρίου στο Point Coupee Parish των ΗΠΑ βρέθηκαν 500 νεκρά πουλια,4 Ιανουαρίου στο Sarnia των ΗΠΑ εκατοντάδες νεκρά ψάρια, 5 Ιανουαρίου στην Σουηδία 100 πουλιά, 40.000 καβούρια στο Kent της Αγγλίας στις 5 Ιανουαρίου του 2011, στην Νέα Ζηλανδία μερικές εκατοντάδες ψάρια στις 5 Ιανουαρίου. Και όλα αυτά μέσα σε 10 μόνο μέρες…!
Οι πιο πολύ θα σκεφτείτε ότι είναι φυσιολογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο ότι παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί στο παρελθόν και η αιτίες μπορεί να ήταν περιβαλλοντολογικές μολύνσεις ή δηλητηριάσεις. Αλλά εμένα μου έρχονται και άλλες αιτίες πιο «υποχθόνιες» όπως τα πειράματα που γίνονται στο HAARP , στα αεροπλάνα που βλέπουμε κάθε μέρα να μας ψεκάζουν ποιος ξέρει τι… ( chemtrails).

Εάν ψάξετε στο internet σχετικά με τις υπόγειες βάσεις των Ρώσων θα βρείτε μια συνέντευξη που είχε γίνει στο τηλεοπτικό σταθμό RT όπου η κυβέρνηση ύστερα από έλεγχο των υπόγειων εγκαταστάσεων ανακάλυψε ότι η πόλη σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης δεν θα μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες των πολιτών, για αυτό αποφασίστηκε να δημιουργηθούν 5.000 καινούργια καταφύγια όπου το καθένα θα έχει χωρητικότητα 1.000 ανθρώπων. Και όλα αυτά να κατασκευαστούν μέσα σε δυο χρόνια!
Την δεκαετία του ’90 στο βουνό Γιαμανταου αμερικανικοί κατασκοπευτικοί δορυφόροι έλαβαν φωτογραφίες ότι σε εκείνη την περιοχή γίνονται εργασίες δίχως να ξέρουν τον ακριβή σκοπό τους… Τον Απρίλιο του 1996 σε δημοσίευμα των New York Times γράφτηκε ότι «Στο πλαίσιο ενός μυστικού προγράμματος το οποίο θυμίζει ημέρες του Ψυχρού Πολέμου , η Ρωσία κατασκευάζει μια γιγαντιαία υπόγεια βάση στα Ουράλια… Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη δημιουργία τεράστιων εγκαταστάσεων οι οποίες εξυπηρετούνται από ένα σιδηρόδρομο , έναν τεράστιο αυτοκινητόδρομο και τη δουλειά χιλιάδων εργατών.» (In a secret project

reminiscent of chilliest days of the Cold War, Russia is building a mammoth underground military complex in the Ural Mountains. The project involved the creation of a huge complex, served by a railroad, a highway and thousands of workers)
Το 1991 ο Leonid Akimovich Tsirkunov δήλωσε ότι οι εγκαταστάσεις ήταν για την κατασκευή ενός ορυχείου και ύστερα από ένα χρόνο το 1992 ο ίδιος δήλωσε ότι ο λόγος κατασκευής του είναι για να αποθηκεύσουν φαγητό και ρούχα… Οι Αμερικανοί υψηλόβαθμοι είναι βέβαιοι ότι η Ρώσικη κυβέρνηση κατασκευάζει ένα υπόγειο πυρηνικό καταφύγιο με τεράστιες αίθουσες την στιγμή που δεν μπορούν να διαθέσουν χρήματα για την στέγαση των ίδιων των στρατιωτών τους!
Μπορεί να είναι ένα υπόγειο πυρηνικό καταφύγιο ή ένα κέντρο ερευνών υπεροπλων ή υπόγεια καταφύγια για την διάσωση της Ρωσικής βουλευτικής και στρατιωτικής αφρόκρεμας και επιλεγμένου αριθμού πολιτών από μεγάλες καταστροφές όπως το 2012 σύμφωνα με τους Μάγια , το 2013 από ηλιακή καταιγίδα ή στις 13 Απριλίου του 2036 από τον αστεροειδή Άποφι που θα πλησιάσει επικίνδυνα την Γη σύμφωνα με τον καθηγητή του πανεπιστήμιου της Α. Πετρούπολης τον Λεονίδ Σοκολόβ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι «περίεργο» συμβαίνει στο βουνό Γιαμαντάου

Μυστικές Υπόγειες Βάσεις Στην Αμερική

Εκτός από την Ρωσική κυβέρνηση προετοιμάζεται και οι Αμερικανική κυβέρνηση φτιάχνοντας μυστικές υπόγειες βάσεις… Μια από αυτές βρίσκεται 300 μέτρα κάτω από την γη και έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενήσει 2.000 άτομα. Διαθέτει ένα εξελιγμένο σύστημα μεταφορών που συνδέει με σήραγγες χιλιομέτρων όλους τους χώρους. Υπάρχουν μεγάλες ποσότητες προμηθειών σε τρόφιμα και νερό όπως επίσης και σπόρους όπου θα μπορούν να καλλιεργηθούν στο μέλλον. Πολύ λένε ότι πως ο ισχυρισμός περί απόρρητων εγκαταστάσεων που ετοιμάζονται να υποδεχτούν την elite σε περίπτωση για καταστροφής του πλανήτη, είναι εντελώς αβάσιμος. Και υποστηρίζουν ότι εάν είχαν διαρρεύσει τόσο σημαντικές εικόνες τότε θα είχαν αποσύρει το βίντεο από το διαδίκτυο.

ΠΗΓΗ: http://www।globalsecurity।org/wmd/world/russia/yamantau।html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις